Arbeid & Inkludering

Innhold

Artikler

Vis filtrering

75 resultater

Type artikkel
Velg område
75 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  ProFlex og Durapart er Jobbklar

  Vekst- og arbeidsinkluderingsbedriftene ProFlex og Durapart bytter navn til Jobbklar. Begge virksomhetene inngår som datterselskaper i et nytt konsern med 260 ansatte.

 2. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Fikk drømmejobben på andre sida av Mjøsa

  Veien til fast arbeid startet hos Nav på Gjøvik. Via Ringer i Vannet-samarbeid mellom arbeid- og inkluderingsbedriftene Topro Kompetanse og Providor endte den hos Baker Kristiansen i Moelv. Abdul Hamid Almansor hadde først dag som ansatt denne uken.

 3. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Jobbmestring skaper resultater

  Follo Futura scorer jevnt høyt på formidling til arbeid, og har gjort det over tid. Karrierekompetanse og utvikling av jobbmestring er en viktig del av den faglige tilnærmingen.

 4. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Fleire med hol i CV-en kjem seg i arbeid – Ibrahim sikra seg draumejobben

  Fleire med tilrettelegging frå arbeid- og inkluderingsbedrifter kjem seg ut att i arbeidslivet. Paradoksalt nok kan forklaringa vere koronakrisa.

 5. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Kindereggeffekt i Arendal

  Besøksverter fra arbeid og inkluderingsbedriften Durapart legger til rette for at pårørende kan møte beboere på en trygg måte. Dermed bygges karrierer samtidig som institusjonen avlastes, og folk får møte hverandre.

 6. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Imponert over Velles resultater

  Nylig fikk Velle Gruppen besøk av stortingspolitikerne Lene Westgaard-Halle og Kårstein Eidem Løvaas fra Høyre. De lot seg imponere av resultatene, skriver Tønsberg Blad.

 7. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  OrbitArena finner kandidater som passer bedriftenes behov

  - Det har blitt mer status å jobbe innen helse, renhold og dagligvarebransjen under koronapandemien, sier Elin Nystad, personal- og fagansvarlig i OrbitArena til Romerikes Blad. Bedriften formidler mange til jobb, selv om arbeidslivet har blitt tøffere.

 8. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Leverer ut hjelpemidler til syke og eldre også nå under korona-krisen

  På Personalpartner jobbes det fortsatt iherdig med å leve ut sykesenger og andre hjelpemidler til syke og eldre i Moss, Våler og Råde, skriver Moss Avis.

 9. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter korona

  Søstre i business ordnet smittevern til sykehjem

  Behovet for smittevernfrakker meldte seg på sykehjemmene i Ringerike og Hole, men det var ikke mulig å få tak i. Da kom daglig leder Magne Enger på den sosiale entreprenøren Sisters in Business i Asker, som har som målsetting å skape arbeidsplasser for innvandrerkvinner. Selvfølgelig kunne de sy smittevernfrakker.

 10. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Slik veileder bransjen arbeidssøkere i Koronatider

  Webinarer, Digitalt jobbsenter, videomøter og chat. Eksemplene renner inn fra bransjen om hvordan man gir gode tilbud i disse dager. - Erfaringene så langt er at kvaliteten på veiledningen og oppfølgingen av arbeidssøkerne ikke forringes av at vi ikke kan møtes fysisk. Snarere tvert i mot, sier jobbveileder Monica Hegglund ved Menova.