Artikler

Vis filtrering

100 resultater

Type artikkel
Velg område
100 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Sykdom definerer ikke arbeidsevnen

  Linda fikk en tøff start på barndommen, og det fikk konsekvenser inn i voksenlivet. Hun stod lenge utenfor utdanning og arbeid. Gjennom arbeidsrettede tiltak fant hun en yrkesvei som gav henne mening, og som ble en redning. I dag er hun ansatt hos vårt medlem Norasonde og hjelper andre til en meningsfylt hverdag.

 2. Coor rekrutterer gjennom inkludering

  Det var stor interesse da Coor inviterte til rekrutteringsdag med speedintervjuer i sine lokaler på Lysaker. Kandidatene var utelukkende personer som står utenfor arbeidslivet, og initiativet var resultat av et tett samarbeid med vår medlemsbedrift Arba Inkludering som er en del av Ringer i Vannet, Oslo og Viken.

 3. Støre besøkte Helt Med

  Adrian og Robert fikk statsminister Jonas Gahr Støre på besøk på arbeidsplassen sin. Statsministeren ønsket å høre mer om HELT MED-ordningen, og om Adrian og Robert sine erfaringer med arbeidslivet.

 4. – Vi revitaliserer Ringer i Vannet

  Ringer i Vannet er inkluderingsmetoden som er laget på næringslivets premisser. Metoden har fungert i over ti år, nå skal den pusses, fornyes og få et nytt og enda bedre liv. – Denne høsten spør vi medlemmene våre hva de ønsker av Ringer i Vannet. Alle i bransjen kan engasjere seg i denne prosessen, både de som allerede med i Ringer i vannet-nettverket og andre som er nysgjerrige, sier spesialrådgiver Christine Schaanning.