Arbeid & Inkludering

Innhold

Artikler

Vis filtrering

171 resultater

Type artikkel
Velg område
171 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Aktuelt

  - En bransje som er viktigere enn noen gang

  Per Olav Myrstad ble denne uken valgt til ny styreleder for Arbeid & Inkludering. Han har siden 2011 vært daglig leder for Astero i Molde. – Jeg er glad for å kunne få jobbe i og for en bransje som stadig leverer bedre resultater for myndighetene og enkeltpersoner, sier han.

 2. Aktuelt

  Ekspertbistand

  På NHO Vestfold og Telemark, sitt frokostseminar i Tønsberg denne uken, var både bedrifter, NAV arbeidslivssenter og andre ekspertbistands tilbydere, samlet for å lære og dele informasjon om Ekspertbistand.

 3. Vi mener, Aktuelt

  Dugnad og garantier løser ikke uførefloken

  Inkluderingsdugnad, jobbgarantier eller aktivitetsplikt gir uttrykk for offensiv vilje, og det er kanskje salgbart. Men så lenge det ikke kobles med en mer forpliktende innsats for å gi folk oppfølging i tide, forblir det mer stilig innpakking enn reelt innhold, skriver direktør Kenneth Stien.

 4. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  ProFlex og Durapart er Jobbklar

  Vekst- og arbeidsinkluderingsbedriftene ProFlex og Durapart bytter navn til Jobbklar. Begge virksomhetene inngår som datterselskaper i et nytt konsern med 260 ansatte.

 5. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Fikk drømmejobben på andre sida av Mjøsa

  Veien til fast arbeid startet hos Nav på Gjøvik. Via Ringer i Vannet-samarbeid mellom arbeid- og inkluderingsbedriftene Topro Kompetanse og Providor endte den hos Baker Kristiansen i Moelv. Abdul Hamid Almansor hadde først dag som ansatt denne uken.

 6. Aktuelt, Forskning

  Oppfølging dyrere når Nav gjør jobben selv

  Når Nav selv følger opp jobbsøkere, koster det 36 prosent mer enn når oppgaven settes ut til eksterne tiltaksarrangører, viser ny evaluering ifølge bladet Velferd.

 7. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Jobbmestring skaper resultater

  Follo Futura scorer jevnt høyt på formidling til arbeid, og har gjort det over tid. Karrierekompetanse og utvikling av jobbmestring er en viktig del av den faglige tilnærmingen.

 8. Aktuelt, Aktuelt

  – Jeg er overrasket over at arbeidsinkludering ikke står høyere på den politiske agenda

  Andreas Østenrød er administrerende direktør i vår medlemsbedrift Ressurs Tromsø, Nord-Norges største tilbyder av tjenester innen kompetanseheving og arbeidsinkludering.

 9. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Fleire med hol i CV-en kjem seg i arbeid – Ibrahim sikra seg draumejobben

  Fleire med tilrettelegging frå arbeid- og inkluderingsbedrifter kjem seg ut att i arbeidslivet. Paradoksalt nok kan forklaringa vere koronakrisa.

 10. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Kindereggeffekt i Arendal

  Besøksverter fra arbeid og inkluderingsbedriften Durapart legger til rette for at pårørende kan møte beboere på en trygg måte. Dermed bygges karrierer samtidig som institusjonen avlastes, og folk får møte hverandre.