Arbeid & Inkludering

Innhold

Artikler

Vis filtrering

142 resultater

Type artikkel
Velg område
142 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, VTA, Vi mener

  Pakkeforløp for å få flere utviklingshemmede i arbeid

  Bransjeorganisasjonen Arbeid & Inkludering vil etablere et pakkeforløp der utviklingshemmede får tett oppfølging på veien fra skole til arbeid, skriver Dagens Perspektiv.

 2. Aktuelt, Vi mener, Aktuelt, Statsbudsjettet

  Statsbudsjettet: - Nødvendig opptrapping av arbeidsmarkedstiltak

  - Oppgavene er ekstra store nå. Det er ikke bare koronaledige som skal hjelpes i jobb, men også personer med nedsatt arbeidsevne som sto utenfor arbeidslivet før pandemien. Regjeringens ekstrasatsing kommer i grevens tid, så får vi se om det er tilstrekkelig for å dempe uføreveksten, sier direktør Kenneth Stien.

 3. Aktuelt, VTA, Aktuelt, Statsbudsjettet

  Legger til rette for flere VTA-plasser

  Veronica (25) viser Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) rundt i Storstua på Nordstrand Arena. Gjennom VTA-tiltaket hjalp OsloKollega henne å få jobb i servicebransjen, som hun håpet på.

 4. Aktuelt, Aktuelt

  - Personer med nedsatt arbeidsevne skyves lenger ut

  "Regjeringen har i det lengste unngått å øke antall tiltaksplasser i forbindelse med Koronaen. Mer nøling nå vil resultere i en uverdig kamp mellom Korona-ledige og personer med huller i CV-en om Navs gunst. Utenforskapet vil øke".

 5. Aktuelt, Aktuelt

  - En bransje som er viktigere enn noen gang

  Per Olav Myrstad ble denne uken valgt til ny styreleder for Arbeid & Inkludering. Han har siden 2011 vært daglig leder for Astero i Molde. – Jeg er glad for å kunne få jobbe i og for en bransje som stadig leverer bedre resultater for myndighetene og enkeltpersoner, sier han.

 6. Aktuelt

  Ekspertbistand

  På NHO Vestfold og Telemark, sitt frokostseminar i Tønsberg denne uken, var både bedrifter, NAV arbeidslivssenter og andre ekspertbistands tilbydere, samlet for å lære og dele informasjon om Ekspertbistand.

 7. Vi mener, Aktuelt

  Dugnad og garantier løser ikke uførefloken

  Inkluderingsdugnad, jobbgarantier eller aktivitetsplikt gir uttrykk for offensiv vilje, og det er kanskje salgbart. Men så lenge det ikke kobles med en mer forpliktende innsats for å gi folk oppfølging i tide, forblir det mer stilig innpakking enn reelt innhold, skriver direktør Kenneth Stien.

 8. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  ProFlex og Durapart er Jobbklar

  Vekst- og arbeidsinkluderingsbedriftene ProFlex og Durapart bytter navn til Jobbklar. Begge virksomhetene inngår som datterselskaper i et nytt konsern med 260 ansatte.

 9. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Fikk drømmejobben på andre sida av Mjøsa

  Veien til fast arbeid startet hos Nav på Gjøvik. Via Ringer i Vannet-samarbeid mellom arbeid- og inkluderingsbedriftene Topro Kompetanse og Providor endte den hos Baker Kristiansen i Moelv. Abdul Hamid Almansor hadde først dag som ansatt denne uken.

 10. Aktuelt, Forskning

  Oppfølging dyrere når Nav gjør jobben selv

  Når Nav selv følger opp jobbsøkere, koster det 36 prosent mer enn når oppgaven settes ut til eksterne tiltaksarrangører, viser ny evaluering ifølge bladet Velferd.