Artikler

Vis filtrering

252 resultater

Type artikkel
Velg område
252 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fire bransjer besøkte Ringer i Vannet

  Denne uken var alle næringslivskontaktene i Ringer i Vannet invitert til et digitalt arrangement. Det samme var direktører fra fire bransjer i NHO. Samtlige av de fire presenterte sin bransje, og ikke minst trakk de frem gode muligheter for et styrket Ringer i Vannet-samarbeid.

 2. Coor rekrutterer gjennom inkludering

  Det var stor interesse da Coor inviterte til rekrutteringsdag med speedintervjuer i sine lokaler på Lysaker. Kandidatene var utelukkende personer som står utenfor arbeidslivet, og initiativet var resultat av et tett samarbeid med vår medlemsbedrift Arba Inkludering som er en del av Ringer i Vannet, Oslo og Viken.

 3. Årets faglige happening står for døren

  Fagkonferansen nærmer seg med stormskritt. Endelig kan vi i Arbeid & Inkludering invitere til mingling, middag og faglige diskusjoner ansikt til ansikt, etter flere år med digitale konferanser. Du blir guidet på bedriftsbesøk hos ulike medlemsbedrifter - dette er nytt av året og vi gleder oss stort.

 4. Ability blir Ringer i Vannet-bedrift

  Ability har signert en avtale med Ringer i Vannet. Den ferske inkluderingsavtalen skal hjelpe selskapet til å rekruttere gjennom Ringer i Vannet til alle sine avdelinger i Norge. – Vi har vært opptatt av inkludering lenge. Vi er glade for å kunne formalisere det gjennom Ringer i Vannet, sier HR-leder i Ability Elin Storsæt.

 5. Støre besøkte Helt Med

  Adrian og Robert fikk statsminister Jonas Gahr Støre på besøk på arbeidsplassen sin. Statsministeren ønsket å høre mer om HELT MED-ordningen, og om Adrian og Robert sine erfaringer med arbeidslivet.