Medlemskap og fordeler

Her kan du lese om alle fordelene du får som medlem av Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel.

Som medlem har du tilgang til advokathjelp, rådgiving, statistikk, analyser, verktøy, kurs, nettverk og møteplasser. Samtidig har du reell påvirkningsmulighet i viktige beslutningsprosesser.

 

Alle bedrifter som har arbeidsrettede tiltak for personer med nedsatt arbeidsevne og salg av disse som sitt hovedforretningsområde, kan bli medlem av Arbeid & Inkludering. 

Søker må være kommunalt eid eller ha ideelt eierskap som driver med arbeidsrettede tiltak. 

Andre typer virksomheter med andre eierformer kan også bli medlemmer av bransjeforeningen Arbeid & Inkludering etter behandling i foreningens styre. 

Ved å bli  medlem i Arbeid & Inkludering, blir du automatisk medlem av NHO og landsforeningen NHO Service og Handel. Bedrifter som av særlige grunner ikke kan opptas i NHO-fellesskapet som følge av tariffmessige forhold og som arbeider med arbeidsrettede tiltak, kan tilbys en faglig samarbeidsordning i bransjeforeningen Arbeid & Inkludering. Da vil bedriften få tilgang til et rikt bransjefellesskap samt kurs, konferanser og faglige satsninger og medlemsfordeler som tilbys av bransjeforeningen.

 

 

aiLæring - bransjens felles læringsplattform

aiLæring eies i felleskap av medlemsbedrifter som benytter læringsplattformen. Ved tegning av avtale får bedriften tilgang til sin egen side med egen logo, og verktøyene for å tilgjengeliggjøre og lage innhold for egen bedrift.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Foto: Moment Studio

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?