Kurs- og konferansekalender

22 resultater

Type arrangement
Velg område
22 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. ADHD – fungering i arbeid og hva er viktig å ha kjennskap til?

  Kurset vil gi økt praktisk kompetanse og forståelse for symptomer og hva disse vanskene innebærer. Hva må til for å tilrettelegge for mestring – hva må til for å øke sannsynligheten for å vurdere hensiktsmessige tiltak på arbeidsplassen for arbeidskandidater/arbeidstakere med disse vanskene.

 2. Digitalt kurs om realkompetansevurdering

  Digitalt kurs med universitetslektor Anette Lund Follestad. Kurset går over to dager, hvor hver dag har en økt på 2,5 timer (kl. 09.00-11.30). Det blir veksling mellom dialog i grupper og i plenum med rom for spørsmål underveis.

 3. Fordypningskurs i Motiverende Intervju (MI)

  Vi tilbyr nå digitalt fordypningskurs i Motiverende Intervju med Stian Midtgård. Fordypningskurset bygger på innføringskurset i Motiverende intervju. Kurset er skreddersydd for de som allerede har grunnleggende kunnskap om Motiverende Intervju og ønsker å utforske og utvikle sine ferdigheter ytterligere. Kurset få vil gå over 3 dager hvor hver dag har en økt på 4 timer (09.00 - 13.00)

 4. VTA

  Utviklingshemming og arbeid – hva er viktig å ha kjennskap til?

  Kurset vil gi økt praktisk kompetanse og forståelsen for hva disse vanskene innebærer. Hva må til for å skape stabilitet og trygghet – etablering av realistisk ambisjonsnivå, og hva må til for å øke sannsynligheten for å vurdere hensiktsmessig tiltak for å bedre arbeidshverdagen hos kandidater med disse vanskene og deres omgivelser.