Kurs- og konferansekalender

19 resultater

Type arrangement
Velg område
19 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Introduksjonskurs Power BI

  Kanskje er du eller noen andre i bedriften helt nye i Power BI? Kanskje ønsker du inspirasjon og tips til hvordan du kan benytte Power BI mer aktivt i din arbeidshverdag? Da er dette kurset for deg!

 2. Rus problematikk og arbeidsliv – hva kan vi om det, hva er sentralt å ha kjennskap til?

  Rusmidler er et felt hvor «alle» mener de har nokså riktig bilde av situasjonen og hvor svært mange mener å vite hva løsningene er. Men både mediebilde og nedarvede forestillinger er misvisende og feil på mange punkter. Feiloppfatninger er derfor utbredt, også blant pårørende, politikere, folk i helse og sosialtjenesten og i arbeidslivet som på ulike måter har med rusproblemer å gjøre.

 3. Digitalt kurs i Motiverende Intervju (MI)

  Digitalt kurs i Motiverende Intervju med Herman Egenberg. Motiverende intervju (MI) er en samtaleteknikk utviklet for å støtte mennesker i endringsprosesser. Denne metoden er særlig nyttig for veiledere og andre som arbeider med endring, og som ønsker å fremme personlig og profesjonell vekst i sin kommunikasjon. Kurset strekker seg over to dager.

 4. Digitalt kurs om realkompetansevurdering

  Digitalt kurs med universitetslektor Anette Lund Follestad. Kurset går over to dager, hvor hver dag har en økt på 2,5 timer (kl. 09.00-11.30). Det blir veksling mellom dialog i grupper og i plenum med rom for spørsmål underveis.