Kurs- og konferansekalender

24 resultater

Type arrangement
Velg område
24 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Digitalt seminar om Anbud

  Vi inviterer bedrifter som er involvert i anbudsprosesser, eller vurderer å gå inn i anbudsmarkedet, til et digitalt seminar den 22. august. I dette seminaret trekke vi opp erfaringer fra tidligere anbudsprosesser og gir deltakerne mulighet til å bidra med sine innspill og erfaringer. NB! Seminaret er forbeholdt medlemmer i Arbeid & Inkludering

 2. Rus problematikk og arbeidsliv – hva kan vi om det, hva er sentralt å ha kjennskap til?

  Rusmidler er et felt hvor «alle» mener de har nokså riktig bilde av situasjonen og hvor svært mange mener å vite hva løsningene er. Men både mediebilde og nedarvede forestillinger er misvisende og feil på mange punkter. Feiloppfatninger er derfor utbredt, også blant pårørende, politikere, folk i helse og sosialtjenesten og i arbeidslivet som på ulike måter har med rusproblemer å gjøre.

 3. Læringsnettverket: Kurs om ulike veier til yrkes- og studiekompetanse

  Kurset er digitalt og gratis for medlemmer i Læringsnettverket. Kurset vil gi en gjennomgang av læreplanverket for videregående skole og utforske ulike veier til fagbrev, kompetansebevis og studiekompetanse. Kurset legger også til rette for erfaringsutveksling, med mål om å dele mange gode eksempler på mulige utdanningsløp og lære av hverandre.

 4. Digitalt introduksjonskurs i Motiverende Intervju (MI)

  Digitalt introduksjonskurs i Motiverende Intervju (MI). med Herman Egenberg. Motiverende intervju (MI) er en samtaleteknikk utviklet for å støtte mennesker i endringsprosesser. Denne metoden er særlig nyttig for veiledere og andre som arbeider med endring, og som ønsker å fremme personlig og profesjonell vekst i sin kommunikasjon. Kurset strekker seg over to dager.

 5. , Clarion Hotel Admiral

  Landsmøte 2024

  Arbeid & Inkludering har gleden av å invitere daglige ledere og styreledere i våre medlemsbedrifter til Landsmøtet 2024. Arrangementet finner sted 5. og 6. september 2024 på Clarion Hotel Admiral i vakre Bergen.

 6. Digitalt kurs om realkompetansevurdering

  Digitalt kurs med universitetslektor Anette Lund Follestad. Kurset går over to dager, 6. og 13. september hvor hver dag har en økt på 2,5 timer (kl. 09.00-11.30). Det blir veksling mellom dialog i grupper og i plenum med rom for spørsmål underveis.