aiLæring - felles læringsplattform for effektiv kompetanseheving for ansatte og arbeidssøkere

Kompetansestyring

aiLæring gir bedriften et effektivt verktøy for målrettet opplæring, både av ansatte og arbeidssøkere. Den enkelte leder eller jobbkonsulent kan tildele enkeltkurs eller kurspakker til sine medarbeidere eller jobbsøkere, følge opp progresjon og ta ut rapporter på gjennomført opplæring. 

Funksjonalitet

Læringsplattformer som aiLæring gir mulighet for å legge opp til blandet læring. Forberedelser kan gjøres digitalt og vil legge et godt grunnlag for effektiv jobbing og mye læring under de fysiske møtepunktene. I ettertid vil materiell og dokumentasjon være tilgjengelig i aiLæring. aiLæring muliggjør også en rekke ulike former for kommunikasjon; forum, chat, innlevering, tilbakemelding, videomøter og webinarer.

Innhold

aiLæring inneholder målrettede kompetansetiltak både for jobbsøkere og ansatte. Eksempler på innhold er kurs innen CV, søknad og jobbintervju, samt relevant opplæring for jobbkonsulenter og ledere. Tilfanget av nye kompetansetiltak er økende og kommer både fra arbeid- og inkluderingsbedrifter som deler det de utvikler og ved tilgjengeliggjøring av kompetansetiltak fra nasjonale kompetansemiljøer som ønsker å dele med bransjen. En arbeidsgruppe med representanter for deltakende bedrifter finner, kvalitetssikrer og tilgjengeliggjør relevant innhold fortløpende. Her er det allerede gjort et betydelig arbeid.

 

Solveig Jenssveen

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Dette skjer i aiLæring nå

  1. Brukerforum aiLæring

    – Jeg vil si til universitetet vårt at vi må invitere aiLæring til å snakke for oss, sa Svend Andreas Horgen. – Dere har fått til noe vi kan strekke oss etter. Horgen er seksjonssjef ved enheten for digitalisering og utdanningskvalitet ved Universitetet i Sørøst Norge, og var en av innlederne på høstens brukerforum.