Dokumenter

23 resultater

Type dokument
Velg område
23 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. AFI-rapport om Ekspertbistand

  Forskere har sett på bruken av "tilskuddsordningen for ekspertbistand". Den ferske forskningsrapporten viser at mange fylker ikke benytter ordningen. – Dette er noe vår bransje har kjent til lenge. Det er har vært et problem at Nav i mange fylker ikke søker sine sykmeldte inn i ordningen, sier seniorrådgiver i Arbeid & Inkludering Paal Haavorsen. Bransjeforeningen mener at Nav her bør se til sine fylker som bruker ordningen og oppnår resultater.

 2. Fafo-rapport Velferdsordninger til unge

  En ny rapport fra Fafo foreslår å innføre «ungdomslønn» som ny trygdeordning for å unngå uheldig medikalisering av ungdomsledigheten.

 3. Oslo Economics - Arbeidsforberedende trening: Et tiltak for økt arbeidsdeltakelse blant personer utenfor arbeidslivet

  "Mange tiltaksarrangører er svært kreative og dyktige i sin oppfølging av deltakerne." Dette skriver Oslo Economics i sin ferske evaluering av tiltaket.

 4. Supported Employment eller «vanlig» oppfølging?

  PROBA har sammen med Frischsenteret evaluert et forsøk med Supported Employment (SE).

 5. Resultater av oppfølgingstiltak Delrapport 2 / sluttrapport

  Når Nav selv følger opp jobbsøkere, koster det 36 prosent mer enn når oppgaven settes ut til eksterne tiltaksarrangører, viser ny evaluering fra Proba.

 6. Telemarkforsking - Evaluering av forsøk med varig tilrettelagt arbeid i kommunal regi

  Telemarkforskning fikk oppdraget fra Arbeid- og sosialdepartementet med å evaluere dette forsøket med kommunalt ansvar for VTA-tiltaket. Seks kommuner har vært involvert fra 2018 og forsøket er nå utvidet med ett år, dvs. ut 2021. De aktuelle kommunene er Ullensaker, Skedsmo (nå Lillestrøm), Oslo, Stavanger, Fjell (nå Øygarden) og Indre Fosen.