Artikler

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fire bransjer besøkte Ringer i Vannet

  Denne uken var alle næringslivskontaktene i Ringer i Vannet invitert til et digitalt arrangement. Det samme var direktører fra fire bransjer i NHO. Samtlige av de fire presenterte sin bransje, og ikke minst trakk de frem gode muligheter for et styrket Ringer i Vannet-samarbeid.

 2. Coor rekrutterer gjennom inkludering

  Det var stor interesse da Coor inviterte til rekrutteringsdag med speedintervjuer i sine lokaler på Lysaker. Kandidatene var utelukkende personer som står utenfor arbeidslivet, og initiativet var resultat av et tett samarbeid med vår medlemsbedrift Arba Inkludering som er en del av Ringer i Vannet, Oslo og Viken.

 3. Ability blir Ringer i Vannet-bedrift

  Ability har signert en avtale med Ringer i Vannet. Den ferske inkluderingsavtalen skal hjelpe selskapet til å rekruttere gjennom Ringer i Vannet til alle sine avdelinger i Norge. – Vi har vært opptatt av inkludering lenge. Vi er glade for å kunne formalisere det gjennom Ringer i Vannet, sier HR-leder i Ability Elin Storsæt.

 4. Ringer i Vannet-prisen går til AMV

  AMV i Flekkefjord vant Ringer i Vannet-prisen 2022! De har rekruttert gjennom Ringer i Vannet i en årrekke, og bedriften satser bevisst på fagkompetanse og utvikling for alle sine medarbeidere. Direktør i Norsk Industri Stein Lier Hansen overrakte prisen på Lean Forum sin årskonferanse i dag.

 5. – Vi revitaliserer Ringer i Vannet

  Ringer i Vannet er inkluderingsmetoden som er laget på næringslivets premisser. Metoden har fungert i over ti år, nå skal den pusses, fornyes og få et nytt og enda bedre liv. – Denne høsten spør vi medlemmene våre hva de ønsker av Ringer i Vannet. Alle i bransjen kan engasjere seg i denne prosessen, både de som allerede med i Ringer i vannet-nettverket og andre som er nysgjerrige, sier spesialrådgiver Christine Schaanning.

 6. Ny spesialrådgiver i Arbeid & Inkludering

  Christine Schaanning er ansatt som spesialrådgiver hos oss i Arbeid & Inkludering, og vi ser frem til at hun vil jobbe mye med Ringer i Vannet. Hun vil videreutvikle metoden ved hjelp av sin solide kompetanse på tilrettelegging for mennesker med særskilte behov.