Ringer i Vannet blir ny – gi oss dine innspill!

Ringer i Vannet er inkluderingsmetoden som er laget på næringslivets premisser. Metoden har fungert i over ti år, nå skal den pusses, fornyes og få et nytt og enda bedre liv. – Denne høsten spør vi medlemmene våre hva de ønsker av Ringer i Vannet. Alle i bransjen kan engasjere seg i denne prosessen, både de som allerede med i Ringer i vannet-nettverket og andre som er nysgjerrige, sier spesialrådgiver Christine Schaanning.

Ringer i Vannet har fått en ny strategi som skal ta metoden og nettevrket frem mot 2025. Denne høsten begynner arbeidet med å sette planen ut i livet. Arbeid & Inkludering har ansatt spesialrådgiver Christine Schaanning for å koordinere innsatsen og revitaliseringen av Ringer i Vannet.

I oktober ble det gjennomført et felles informasjonsmøte om revitaliseringen for våre medlemsbedrifter. Her ble nyansatte Christine Schaanning introdusert, og medlemsbedriftene fikk informasjon om den planlagte utviklingsprosessen når det gjelder organiseringen av arbeidet med Ringer i Vannet (se faktaboks om den nye stragien vår lenger ned i saken).

 

Medlemsbedrifter, gi oss din mening!

 

I uke 46 vil det bli gjennomført digitale workshoper om hva Ringer i Vannet skal være fremover. 

– Her vil vi ta utgangspunkt i den vedtatte strategien for Ringer i Vannet, og spørre alle medlemmene i Arbeid & Inkludering hva de ønsker at Ringer i Vannet skal være. Her vil vi gjerne at dere kommer med spørsmål og forteller oss hva dere har behov for, sier Schaanning til alle medlemsbedriftene i Arbeid & Inkludering. 

Jobber du i en medlemsbedrift og ønsker å delta i workshopen? Ta gjerne kontakt med Christine Schaanning her

 

Ringer i Vannet-prisen 2022

 

Den åttende november deles Ringer i Vannet-prisen 2022 ut ved LEAN Forums årskonferanse. Det ventes over 250 deltagere innen både privat og offentlig næringsliv. Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, vil overrekke prisen. Arbeid & Inkludering vil delta under prisutdelingen og på en parallell sesjon senere på dagen for å fortelle mer om Ringer i Vannet-metoden. 

Det har blitt spilt inn en film om den prisvinnende bedriften og hva Ringer i Vannet-samarbeidet betyr for dem. Filmen vil bli vist både på LEAN Forum årskonferanse og på NHO Service og Handel sin årskonferanse Handlekraft. Men hvilken bedrift den handler om, det kan ikke avsløres før i morgen! Så følg med på Ringer i Vannets Facebook-gruppe

 

I den nye strategien for Ringer i Vannet skal Arbeid & Inkludering

  • Videreutvikle Ringer i Vannet-metodikken. Formell kompetanse og utdanning er ofte en viktgi vei inn i arbeidslivet. Derfor vil Arbeid & Inkludering jobbe mot at Ringer i Vannet skal omfatte kompetanseløp.  
  • Styrke bedriftenes markedsarbeid, med bedre informasjonsflyt og nye digitale løsninger.

 

  • Bygge opp under bransjens omdømme som en profesjonell leverandør av kompetent arbeidskraft.