Frokostmøte - Karriereveiledning for alle

15. mai 2024 til 3. mai 2024
Digitalt på Zoom Gratis Påmeldingsfrist 13. mai

Vil du få en grundig innføring i rapporten "Karriereveiledning for alle" ? Sammen med ASVL inviterer til gratis, digitalt frokostmøte 15. mai kl. 09:00 – 10:30 der vi kjører en gjennomgang av rapporten og dens funn.

Det nyskapende prosjektet "Karriereveiledning for alle?"  og dets funn har kastet nytt lys over karriereveiledningsmetodikk for personer med utviklingshemmming og andre former for lærevansker. "Karriereveiledning for alle?" markerer et viktig skritt mot målet om et mer inkluderende samfunn, hvor alle, uavhengig av funksjonsnivå, får støtte til å realisere sitt fulle potensial i arbeidslivet.

Prosjektet er ledet av Paal Haavorsen fra bransjeforeningen Arbeid & Inkludering i NHO, Merethe Horgen fra ASVL, og Erik Hagaseth Haug fra Søndre Land kommune. De vil presentere rapporten og dens funn, samt si litt om hvordan vi som bransje kan styrke oss på dette viktige feltet, i dette gratis frokostmøtet. 

Rapporten i sin helhet kan du lese her.

Stort steg mot bedre karriereveiledning for utviklingshemmede

Ferskt prosjekt gir et styrket faglig grunnlag for hvordan vi kan gi like god og tilpasset karriereveiledning til utviklingshemmede jobbsøkere som til alle andre.