Modolf Moen er ny kommunikasjonssjef

– Jeg ser det som et privilegium å jobbe med dette viktige samfunnsoppdraget, sier Modolf Moen som nylig har begynt i stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeid & Inkludering.

Modolf Moen er ansatt som kommunikasjonssjef i Arbeid og Inkludering. 

– Jeg ser det som et privilegium å få jobbe med et så viktig samfunnsoppdrag som det Arbeid & Inkludering i NHO er satt til å løse, sier han om arbeidet han nå går inn i. 

Han har stor respekt for arbeidet som medlemsbedriftene gjør for å bistå mennesker som kanskje ellers ikke ville fått innpass i det ordinære arbeidslivet. Han ser frem til å lære bransjen å kjenne, og å bidra til å synliggjøre den overfor både politikere, andre beslutningstakere og ikke minst folk som helhet. 

– Det er ingen tvil om at utenforskap er en av de største utfordringene i samfunnet. Jeg tror mange opplever at nåløyet er trangt og at det er for enkelt å falle mellom stolene. 

Modolf Moen kommer fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Skolelederforbundet, et fagforbund i YS-familien. Han har tidligere jobbet som rådgiver for politikk og kommunikasjon i samme forbund. Moen er utdannet journalist med erfaring fra blant annet VG.

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med våre medlemsbedrifter som hver dag gir livsforandrende muligheter til mennesker som har ventet på det, sier Moen.