Ringer i Vannet frokostseminar

NHO Service og Handel arrangerer frokostmøte om inkludering i Bergen. De har invitert sin medlemsbedrift IKEA sammen med Arbeid & Inkluderings-bedriften A2G. De to bedriftene skal snakke om Ringer i Vannet og sitt vellykkedes samarbeid om å gi mennesker en mulighet i arbeidslivet.

"Bedriftene våre skriker etter arbeidskraft. Samtidig står 660 000 i arbeidsfør alder utenfor arbeidslivet. Kan du finne arbeidstakeren du trenger – og samtidig bidra til at flere kommer i jobb?" skriver NHO Service og Handel på sin nettside.

Tirsdag 27. september arrangerer de frokostseminar om Ringer i Vannet sammen med oss i Arbeid & Inkludering. Dette er et resultat av samarbeidet som Ringer i Vannet og Handel i NHO har ingått. 

På dette frokostseminaret Fra utenforskap til jobb i din bedrift? møter du arbeids- og inkludeirngsbedriften A2G. De har et sktivt og svært vellykket samarbeid med handelsgiganten IKEA, som også stiller for å fortelle om relasjonen til A2G, og ikke minst resultatene det gir dem.

– Det nye samarbeidet mellom handelsbransjen og Ringer i Vannet åpner dører for flere samarbeid som dette. Både IKEA og andre gode aktører innen handel finnes over hele landet. Så nå håper vi at mange medlemsbedrifter blir med og lar seg inspirere, sier Kenneth Stien som også deltar på frokostmøtet.

Sammen med direktør i NHO Service og Handel vil han presentere nye tall om mangelen på kompetent arbeidskraft i Service og Handel-bransjene. De vil også fortelle service- og handelsbedriftene hvordan Ringer i Vannet-metodikken mer enn noen gang kan være relevant for dem; fordi arbeidskraftmangelen er så stor – og fordi metoden faktisk fungerer.

Her kan du lese mer om arrangementet.