Arbeid & Inkludering

Innhold

Artikler

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Aktuelt

  - Personer med nedsatt arbeidsevne skyves lenger ut

  "Regjeringen har i det lengste unngått å øke antall tiltaksplasser i forbindelse med Koronaen. Mer nøling nå vil resultere i en uverdig kamp mellom Korona-ledige og personer med huller i CV-en om Navs gunst. Utenforskapet vil øke".

 2. Aktuelt, Aktuelt

  - En bransje som er viktigere enn noen gang

  Per Olav Myrstad ble denne uken valgt til ny styreleder for Arbeid & Inkludering. Han har siden 2011 vært daglig leder for Astero i Molde. – Jeg er glad for å kunne få jobbe i og for en bransje som stadig leverer bedre resultater for myndighetene og enkeltpersoner, sier han.

 3. Aktuelt

  Ekspertbistand

  På NHO Vestfold og Telemark, sitt frokostseminar i Tønsberg denne uken, var både bedrifter, NAV arbeidslivssenter og andre ekspertbistands tilbydere, samlet for å lære og dele informasjon om Ekspertbistand.

 4. Vi mener, Aktuelt

  Dugnad og garantier løser ikke uførefloken

  Inkluderingsdugnad, jobbgarantier eller aktivitetsplikt gir uttrykk for offensiv vilje, og det er kanskje salgbart. Men så lenge det ikke kobles med en mer forpliktende innsats for å gi folk oppfølging i tide, forblir det mer stilig innpakking enn reelt innhold, skriver direktør Kenneth Stien.

 5. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Jobbmestring skaper resultater

  Follo Futura scorer jevnt høyt på formidling til arbeid, og har gjort det over tid. Karrierekompetanse og utvikling av jobbmestring er en viktig del av den faglige tilnærmingen.

 6. Aktuelt, Aktuelt

  – Jeg er overrasket over at arbeidsinkludering ikke står høyere på den politiske agenda

  Andreas Østenrød er administrerende direktør i vår medlemsbedrift Ressurs Tromsø, Nord-Norges største tilbyder av tjenester innen kompetanseheving og arbeidsinkludering.

 7. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Kindereggeffekt i Arendal

  Besøksverter fra arbeid og inkluderingsbedriften Durapart legger til rette for at pårørende kan møte beboere på en trygg måte. Dermed bygges karrierer samtidig som institusjonen avlastes, og folk får møte hverandre.

 8. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  Imponert over Velles resultater

  Nylig fikk Velle Gruppen besøk av stortingspolitikerne Lene Westgaard-Halle og Kårstein Eidem Løvaas fra Høyre. De lot seg imponere av resultatene, skriver Tønsberg Blad.

 9. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter, Aktuelt

  OrbitArena finner kandidater som passer bedriftenes behov

  - Det har blitt mer status å jobbe innen helse, renhold og dagligvarebransjen under koronapandemien, sier Elin Nystad, personal- og fagansvarlig i OrbitArena til Romerikes Blad. Bedriften formidler mange til jobb, selv om arbeidslivet har blitt tøffere.

 10. Aktuelt, Kompetanse, Karriereveiledning, Aktuelt

  Kan bidra i ekstra karrierveiledningsløft

  Stortinget ønsker mer satsing på karrierveiledning i forbindelse med pandemien. Bransjen kan med sin kompetanse være aktuell samarbeidspartner for fylkene, slik den i dag er i Møre og Romsdal.