Artikler

Vis filtrering

31 resultater

Type artikkel
Velg område
31 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vil gjøre en forskjell

  Det menneskelige aspektet ved direktørjobben i Astero, gjør arbeidsdagen mer krevende, men også mye mer givende, sier Per Olav Myrstad i et stort portrettintervju i Romsdals Budstikke. Styrelederen i bransjen mener samfunnet får mye igjen for å investere i bedrifter som Astero.

 2. Ingen suksess med varig tilrettelagt arbeid i kommunal regi

  I 2018 startet et forsøk med å overføre ansvaret for varig tilrettelagt arbeid (VTA) til kommunene.   – Tankegangen de senere årene har vært normalisering, med større vekt på utdanning, kompetanse og arbeid. Dette forsøket går i motsatt retning, sier direktør Kenneth Stien til Velferd.

 3. Dette sier de om Ringer i Vannet

  Gjennom Ringer i Vannet-metoden er det tre ganger så stor sjanse for at bedrifter som ansetter personer med huller i CV-en ønsker å gjøre det igjen. Sjekk hva arbeidsgivere, statsminister og statsråd sier om metoden.

 4. Faglige input og inspirasjon under heldigital konferanse

  250-300 personer fulgte denne uken Fagkonferansen, som under strenge smittevernsrestriksjoner ble gjennomført fra et studio på Grønland i Oslo. – Tilbakemeldingen viser at konferansen var vellykket. Vi savner selvfølgelig alle å møte hverandre fysisk, men de digitale mulighetene gir også stor fleksitibilitet, sier direktør Kenneth Stien.