Jobbgledekonferansen 2023

16. februar 2023 arrangeres Norges første nettkonferanse for ansatte i tilrettelagt arbeid: Jobbgledekonferansen. Vår medlemsbedrift Bragd Kompetanse er en av bedriftene som arrangerer konferansen.

"Vi skaper en konferanse hvor alle som arbeider i tilrettelagt arbeid er i sentrum. Vi vil fortelle om viktigheten av tilrettelagt arbeid for samfunnet som helhet, men også for den enkelte." skriver arrangørene på konferansens nettside.

Den ansvarlige for tilrettelagt arbeid (VTA) i Bragd kompetanse bet seg merke i at det eksisterte mange komferanser som handlet om tilrettelagt arbeid. 

– Men alle var for de som jobber med å veilede de VTA-ansatte. Ingen av de hadde et program for de vi faktisk er der for; de som er ansatt i tilrettelagt arbeid, sier prosjektleder Thomas Auke i Bragd Utvikling.

Slik ble idéen født. Og skulle de først arrangere konferanse, kunne de like gjerne gå nasjonalt. Konferansen vil vise ulike muligheter innen tilrettelagt opplæring, i arbeidsmarkedsbedrifter og ordinære bedrifter. Programmet skal motivere og inspirere til arbeidsglede og yrkesstolthet.

 

Fremdeles mulig å g innspill

Arrangørene vil gjerne samle gode erfaringer fra hele landet. Dersom dere har et populært tilbud eller en god historie som dere ønsker å dele, kan dere ta kontakt før 31. desember.

– Målet med Jobbgledekonferansen er at det skal bli en veldig bra årlig konferanse, slik at de som er med i år kan bli med neste år, sier Thomas Auke.

Han forteller at programmet skal inspirere, men det skal likevel være mer enn solskinnshistorier.

– Vi ønsker at deltakerne skal sitte igjen med å ha lært nye ting etter konferansen.

Konferansen starter 09:00. Den varer i tre timer og brytes opp av interaktive pauser. Frist for påmelding til konferansen er 1. februar 2023.

For mer informasjon og påmelding: www.jobbglede.org