Økt brukervennlighet i ny versjon av aiLæring

Portrett av Kenneth Stien og Solveig Jenssveen

Direktør i Arbeid & Inkludering Kenneth Stien og administrasjonssjef Solveig Jenssveen. Foto: Arbeid & Inkludering

Fra og med i dag får aiLæring nytt design, nye menyer og ny startside der du får lett tilgang til opplæringen din. Og ikke minst vil jobbkonsulentene lett få tilgang til status og fremgang i opplæringen av sine jobbsøkere – og lederne for sine ansatte.

Samtidig med oppdateringen er integrasjonen mot fagsystemene Proplan Tiltak og AdOpus klar til å settes i drift. Denne integrasjonen sørger for automatisk opprettelse og deaktivering av brukere, og ikke minst riktig plassering i organisasjonen.  

aiLæring er en viktig satsing og tilbud til medlemsbedriftene.  

– Jeg er veldig fornøyd med den nye oppdateringen som har brukeropplevelse i fokus. Stor anerkjennelse til bedriftene og alle som jobber systematisk for at aiLæring stadig utvikles, sier direktør Kenneth Stien.  

aiLæring har tatt det strategiske valget å bruke en stor internasjonal læringsplattform og velprøvd teknologi for å sikre oss en løsning som kan møte fremtidens krav.

– Etter oppgraderingen til Moodle Workplace i 2021 har aiLæring hatt en svært stabil løsning, og med oppdateringen i dag løftes aiLæring videre, sier Solveig Jenssveen. Hun er administrasjonssjef i Arbeid & Inkludering og er ansvalig for aiLæring. – Vi stopper ikke her, og det er allerede flere nye utviklingsprosjekter på planen. De drives frem av dyktige og aktive bedrifter i fellesskapet, forteller Jenssveen.  

Utviklingen går fort og alt tyder på at takten bare øker. Ved å benytte Moodle Workplace som teknisk løsning for aiLæring får vi ta del i et team på flere hundre utviklere, ux-designere og produktspesialister som hver dag jobber for at Moodle skal dekke behovet til de over 340 millioner brukerne de har pr i dag. 

Moodle Workplace har et åpent API som støtter kjente standarder. Det gjør det enkelt å integrere andre løsninger og verktøy mot aiLæring.  

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!