Kurs i Karriereveiledning og Karrierekompetanse

Kvinne som hjelper en annen kvinne som sitter og jobber på en PC

Kurs i Karriereverktøy. Foto: iStock

Vi har en rekke praksisnære kurs i karriereveiledning i samarbeid med Karriereverktøy AS. Kursene kan også holde bedriftsinternt, gjerne fysisk.

Karriereveiledning med Karriereverktøy (sertifiseringskurs)

2-dagers kurs, digitalt.

Dette er basiskurset i Karriereveiledning  for deg som praktiserer karriereveiledning og som trenger konkret metodikk og verktøy. Kurset er basert på karrierelæring og utvikling av karrierekompetanse hos veisøker. Kurset passer for deg som karriereveileder til yrker, jobber og utdanninger - Det er Norges mest populære kurs i karriereveiledning. Mange tusen veiledere i Norge har tatt dette kurset i et verktøy som er i konstant utvikling, nå sist ved at det kommer i ulike språk til bruk i flerkulturell karriereveiledning, en helt ny bildebasert løsning for å orientere sig i utdanningsprogrammene i videregående skole - og på starten av 2024 kommer det en modul for Karriereveiledning i arbeidsinkludering/VTA basert på arbeidsoppgaver istedenfor yrkestitler.  Techløsningene i Karriereverktøy gir deg helt nye muligheter i karriereveiledning. 

Les mer om Karriereverktøy her - Les mer om kurset her

Kurs i Karriereveiledning med sertifisering i Structured Career Interview (SCI)

2-dagers kurs, digitalt - Dybdemetodikk i Karriereveiledning - på dette kurset lærer du å karriereveilede på personlighet etter femfaktormodellen og på tidligere mestringserfaringer. Det å gjøre et karrierevalg som er i tråd med egne personlige egenskaper og mestringserfaringer er sentralt Les mer om Structured Career Interview her. Les mer om kurset her

Kurs i bruken av Jobpics

Dagskurs - For deg som jobber med flerkulturell karriereveiledning og med ungdom. Les mer om kurset her.

 
Er du interessert i et bedriftsinternt kurs - ta kontakt