Digitalt introduksjonskurs i Motiverende Intervju (MI)

2.–3. sep 2024kl. 09:00–12:30
Digitalt på Zoom Medlem i Arbeid & Inkludering: Kr. 3.200 ,- Ikke medlem: Kr. 4.200,- Påmeldingsfrist : 19. august

Digitalt introduksjonskurs i Motiverende Intervju (MI). med Herman Egenberg. Motiverende intervju (MI) er en samtaleteknikk utviklet for å støtte mennesker i endringsprosesser. Denne metoden er særlig nyttig for veiledere og andre som arbeider med endring, og som ønsker å fremme personlig og profesjonell vekst i sin kommunikasjon. Kurset strekker seg over to dager.

Kurset strekker seg over to dager, hvor hver kursdag inneholder en økt fra kl. 09.00 til 12.30. Det vil være en kombinasjon av gruppedialog og diskusjoner i plenum, med mulighet for å stille spørsmål underveis.

Kurset egner seg for alle som vil lære hvordan man kan anvende MI til å forbedre kommunikasjon og motivasjon

Kursets oppbygging og innhold:

Dag 1: Introduksjon til motiverende intervju

- Hva er motiverende intervju og historien bak metoden
- Slik har du en motiverende intervju-samtale
- Gruppearbeid og praktisk anvendelse i jobbhverdagen

Dag 2: Fordypning og optimalisering

- Hvordan styrke mestringstro
- Kommunikasjonsferdigheter
- Øving i grupper

Dette kurset vil gi deg praktiske verktøy og innsikt i hvordan du kan lede samtaler som ikke bare adresserer utfordringer, men også styrker samarbeid og tillit. Det er en verdifull investering for deg som vil fremme et miljø preget av vekst og positiv endring.

Meld deg på ntroduksjonskurset i Motiverende Intervju og lær hvordan du kan styrke din rolle som en katalysator for endring og utvikling i din organisasjon.

Kurstider:

Mandag 2. september, kl. 09.00 - 12.30
Tirsdag 3. september, kl. 09.00 - 12.30

Kursholder:

Herman Egenberg

  • Herman Egenberg

Vår nye kursholder i Motiverende Intervju, Herman Egenberg, er lege og forsker med solid erfaring innen klinisk kommunikasjon. Han jobber for tiden som stipendiat og underviser studenter ved Universitetet i Oslo. Hans karriere spenner fra direkte klinisk praksis til publikumsrettet arbeid gjennom sin podcast.
Han har tidligere holdt kurs for et bredt spekter av yrkesgrupper, inkludert leger, psykologer og selv for det norske landslaget i drill, noe som viser hans evne til å tilpasse undervisningen til forskjellige behov.

Praktisk informasjon og avbestillingsregler

  • En forutsetning for gjennomføring er et minimum antall deltakere
  • Senest dagen før kurset vil du motta en e-post med med praktisk informasjon og instruksjon om hvordan du logger deg på kommunikasjonsplattformen Zoom, som blir benyttet.
  • Alle på kurset må ha en PC/Mac, med kamera og mikrofon.
  • Vær forberedt på å være til stede på video hele kursdagen - på samme måte som du ville gjort i et fysisk kurs.
  • Hver deltager må sitte med sin egen datamaskin i eget rom. Dette er veldig viktig i forhold til at gruppearbeid skal fungere.
  • En forutsetning for å få kursbevis er at man deltar fullt ut på kurset.

 

Avbestillingsregler

  • Ved avbud 2 uker før kursstart, kan deler av deltakeravgiften bli belastet.
  • Ved 14-5 arbeidsdager før arrangementets begynnelse refunderes 50%. Ved mindre enn 5 arbeidsdager før arrangementets start gis ingen refusjon.