Artikler

Vis filtrering

163 resultater

Type artikkel
Velg område
163 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. - Nå må den nye VTO-ordningen komme i gang

  Utviklingshemmede har rett til å ha en karriedrøm. Derfor har vi utviklet et tilbud som kan gi enda bedre karriereveiledning til gruppen, sier direktør i Arbeid & Inkludering, Kenneth Stien.

 2. Vekstverket - fra sosialhjelp til selvhjelp

  Vekstverket er et tilbud satt i gang av arbeidsinkluderingsbedriften Atico som viser imponerende resultater i å hjelpe unge sosialhjelpsmottakere til å komme i arbeid eller utdanning. At det virker erfarte også Tunet da de adopterte modellen.

 3. Mjøsanker: - aiLæring er vinn-vinn for alle medlemsbedrifter

  Medlemsbedriftene er ikke i tvil: aiLæring vil bli et veldig viktig verktøy for vår bransje i årene som kommer. Medlemsbedrifter som er med i det nye utviklingsprosjektet kaller det en vinn-vinn-situasjon: - aiLæring gir mye kompetansepåfyll til en overkommelig pris, sier Mjøsanker-direktør.

 4. - Lønnstilskudd og AFT er for to helt ulike målgrupper

  - Er det noe alle som kjenner godt til arbeidsmarkedstiltak burde enes om, så er det dette: Midlertidig lønnstilskudd og Arbeidsforberedende trening er som epler og pærer, sier direktør Kenneth Stien om den nye Oslo Economics-rapporten.

 5. Slik blir du dyktig på arbeidsevnevurderinger

  Vårt kurs " Den gode arbeidsevnevurdering - perspektiver i en sluttrapport" tilbyr deg som er jobbveileder i en inkluderingsbedrift dybdekunnskap om arbeidsevnevurderinger. Kursholder er jurist Anja Alme Siebke som er en ekspert på hvordan man utarbeider grundige og juridisk korrekte arbeidsevnevurderinger.