Karriereverktøy: Dette er fremtiden innen karriereveiledning

Arbeid & Inkludering tilbyr et unikt to-dagers sertifiseringskurs innen karriereveiledning - med Norges mest brukte verktøy.

Karrierevalg og karrieremestring er viktige aspekter av enhver persons yrkesliv. Å hjelpe veisøkere med å finne sin retning er ikke bare en kunst, det er også en vitenskap.

Arbeid & Inkludering har skapt en mulighet for karriereveiledere fra alle sektorer til å lære den systematiske tilnærmingen til karriereveiledning ved å tilby et kurs i bruk av Karriereverktøy, som er anerkjent som Norges mest brukte verktøy for karriereveiledning.

- Kontroll over egen karriereutforsking

- Karriereverktøy gir veisøkeren muligheten til å være den aktive deltakeren i sitt eget karrierevalg, sier Arne Svendsrud, kursholder og ekspert innen karriereveiledning.

- Dette verktøyet gir en unik tilnærming som gir veisøkerne kontroll over sin egen karriereutforskning. Karriereverktøy er mye mer enn en enkel test. Det er et verktøy for karrierelæring som gir veisøkeren muligheten til å være den aktive deltakeren i sitt eget karrierevalg, tilføyer han.

Med tilgjengelige versjoner på flere språk, inkludert norsk, engelsk, ukrainsk og polsk, er Karriereverktøy allsidig og tilgjengelig for bruk i en rekke situasjoner, inkludert NAV, arbeidsinkluderingsbedrifter, vekstbedrifter, karrieresentre, videregående og ungdomsskoler, flyktningetjenester, og mer.

Neste digitale sertifiseringskurs i Karriereverktøy starter 14. mars. Les mer og meld deg på her!

«Netflix-enkelt»

- Vi ønsker å gjøre karriereveiledning tilgjengelig for alle, uavhengig av språk og bakgrunn. Karriereverktøy gir oss muligheten til å hjelpe enda flere mennesker med å finne sin rette karrierevei, sier kursholder Svendsrud.

Det som skiller Karriereverktøy fra andre verktøy er dens enkle, Netflix-lignende grensesnitt som inkluderer bilder og informasjon om alle yrker og utdanninger. Dette gjør det enkelt for veisøkere å utforske nye muligheter og finne karriereveien som passer best for dem. Karriereverktøy inkluderer også et oppgavebibliotek for individtilpasset karrierelæring om yrker og utdanninger.

- Karriereverktøy gir veisøkerne en visuell måte å utforske sine muligheter på. Det er som å bla gjennom Netflix for karrierer - enkelt og inspirerende, sier Svendsrud.

En annen styrke er at Karriereverktøy er i tråd med Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning og er utviklet for å gi kvalitet i karriereveiledning samt utvikle karrierekompetanse hos veisøkere under mange av Karriereknappene som beskrives.

Neste digitale sertifiseringskurs i Karriereverktøy starter 14. mars. Les mer og meld deg på her!

Hvem passer kurset for?

Kurset i bruk av Karriereverktøy er tilgjengelig for veiledere fra alle sektorer som arbeider med karrierevalg og karrieremestring. Med muligheten til å delta digitalt, gir kurset den fleksibiliteten som kreves i dagens travle verden.

Dette kurset er en gylden mulighet for karriereveiledere til å oppgradere sine ferdigheter og hjelpe veisøkere med å finne den rette karrieren for dem. Med Arne Svendsruds ekspertise og Karriereverktøyets kraftige verktøysett er dette kurset en reise til fremtiden for karriereveiledning.

Om kursleder Arne Svendsrud

Kurset i bruk av Karriereverktøy tilbys av den anerkjente kursholderen Arne Svendsrud. Han er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Siden år 2000 har han dedikert seg til karriereveiledning og har utviklet flere av de mest brukte karriereveiledningsverktøyene på det norske markedet, inkludert Karriereverktøy, Karrierestyrker, Jobpics, Asias og Jobbtesthjelpen.

- Karriereveiledning handler om mer enn bare å finne en jobb; det handler om å hjelpe mennesker med å forme sine fremtidige karrierer og oppnå suksess i livet. Jeg er begeistret for å dele min kunnskap og erfaring med kurset og Karriereverktøy for å hjelpe veiledere til å veilede mer effektivt og gi veisøkerne de verktøyene de trenger for å lykkes, sier Svendsrud.

image4pfkb.png