Tid for Fagkonferansen 2023

Collage med bilder fra en restaurant, en fylt konferansesal og portretter av foredragsholderne ved Fagkonferansen 2023: Adil Kahn og Per-Magnus Thompson.

Endelig kan vi møtes til mingling, middag og fylt konferansesal på Fagkonferansen 2023. Foto: Arbeid & Inkludering / BI / Åwesome Events / Unsplash

Fagkonferansen nærmer seg med stormskritt. Endelig kan vi i Arbeid & Inkludering invitere til mingling, middag og faglige diskusjoner ansikt til ansikt, etter flere år med digitale konferanser. Du blir guidet på bedriftsbesøk hos ulike medlemsberifter -dette er nytt av året og vi gleder oss stort.

Fagkonferansen arrangeres på Oslo Kongressenter 24. og 25. april. Vi har reservert rom på tre ulike hoteller, alle i gangavstand fra kongressenteret. Du kan booker overnatting samtidig som du melder deg på konferansen. Vær oppmerskom på at fristen for å bestille overnatting er 22. mars.

 

På konferansens første dag inviterer vi til foredrag med danser, skuespiller og foredragsholder Adil Khan. Etterpå blir det middag hvor du endelig får muligheten til å mingle med kolleger i Arbeid & Inkludering fra hele landet. 

Før middag og foredrag blir alle konferansedeltakere tatt med på et guidet besøk til en medlemsbedrift. Her velger du bedrift fra en rikholdig meny, hvor du kan finne en medlemsbedrift som presenterer en arbeidsmåte eller et prosjekt som er interessant og matnyttig for akkurat din bedrift. 

– Vi ser frem til at dere kan inspirere hverandre, utveksle erfaringer og ta de med hjem til kolleger og til arbeidshverdagen, sier fagleder i Arbeid & Inkludering Christine Schaanning.

Balansekunst

Tema for hele konferansen er veilederrollen. Å kunne gi andre mennesker verktøy, kompetanse og mot til å gjøre endringer i sitt liv, er både givende og engasjerende. Samtidig er det en jobb som krever mye, og mange behov og forventninger skal balanseres. For mange veiledere kan arbeidshverdagen nettopp være en balansekunst. 

Program for hele konferansen finner du HER.

På meldingsfristen for å delta og booke hotellovernatting er 22. mars. Meld deg på HER.

 

kvinne