Ser fram til inkluderingssamarbeid med Mjøs Persen

Mjøs Persen

Vi gleder oss til å samarbeide med Marte Mjøs Persen om å få flere i jobb. (Foto: Arbeiderpartiet).

Statsminister Jonas Gahr Støre løftet fram økt inkludering i arbeidslivet som en av de viktigste oppgavene for Marte Mjøs Persen som arbeid- og inkluderingsminister. – Det er et viktig signal fra statsministeren og vi gleder oss til å samarbeide med statsråden om dette, sier direktør Kenneth Stien.

- Statsminister Jonas Gahr Støre pekte på noe vesentlig ved utnevnelsen av Marte Mjøs Persen som ny arbeid- og inkluderingsminister. I Norge har vi lav ledighet og da er timingen og mulighetene ekstra gode for å inkludere flere av de som står utenfor arbeidslivet, sier direktør Kenneth Stien i NHO-foreningen Arbeid & Inkludering. Han viser til at Marte Mjøs Persen i sin politiske karriere, blant annet som ordfører i Bergen, har vist et stort engasjement for at flere kan få ta del i arbeidslivet.

- Vi gleder oss til å samarbeide med en statsråd som i kampen mot sosial ulikhet og utenforskap så tydelig har uttalt at arbeid er vårt fremste våpen mot utenforskap. Norge har gode muligheter og kompetanse for å lykkes med å inkludere flere i jobb, og vi ser fram til å samarbeide med den nye statsråden om det, sier han.