Dette kan du forvente

Vi garanterer god oppfølging når du rekrutterer gjennom Jobbmatchen.

Les om vår mest effektive metode

Ringer i Vannet-metoden ble utviklet for over ti år siden, og er en godt dokumentert metode for å rekruttere gjennom inkludering. Gjennom Ringer i Vannet-metoden får du medarbeidere som er håndplukket etter ditt behov, samtidig som du bidrar til at mennesker som står utenfor arbeidslivet kommer innenfor. Forskning og erfaring sier at dette blir gode og varige arbeidsforhold. Det er derfor vi kaller det jobbmatch.

Derfor fungerer Jobbmatchen

Jobbmatchen fungerer fordi vi har lang erfaring og vi jobber etter godt dokumenterte metoder. Metoden vi bruker aller mest er utviklet for å besvare arbeidsgivers behov, og det er ofte til det beste for både arbeidsgiver og jobbkandidat. Vi kartlegger ditt behov i bedriften, og vi kartlegger jobbsøkernes kompetanse, interesser og styrker. På den måten får du en godt forberedt kandidat, håndplukket for din bedrift.

Alle får en egen kontaktperson

Når du rekrutterer gjennom Jobbmatchen får du én person å forholde deg til gjennom hele prosessen. Din kontaktperson setter seg grundig inn i det som trengs for å finne rett kandidat for din ledige stilling.

Jeg har lojale ansatte som nesten aldri er syke.

Kjøpmann Kai Svenhaug ved Rema 1000 Sofienberg