Nøkkelen til suksess

Når du rekrutterer gjennom Jobbmatchen får du én person å forholde deg til. Arbeidsgivere vi har samarbeidet med erfarer at det gjør rekrutteringsprosessen trygg, forutsigbar og ofte svært vellykket.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn kontaktskjemaet hvor du melder din interesse for å rekruttere gjennom Jobbmatchen. 

Din kontaktperson fra en arbeids- og inkluderingsbedrift vil ta kontakt innen to virkedager. Du kan selv velge om du vil bli kontaktet via e-post eller telefon, dette huker du av for i skjemaet. 

Kontaktpersonen din vil starte med å kartlegge ditt behov for arbeidskraft, og gjøre seg kjent med bedriften. Dette skal gi et godt grunnlag for å finne riktig jobbkandidat til din bedrift og den eller de stillingene du har ledig. Du og din bedrift kan selvsagt påvirke hvor omfattende kartleggingen skal være. Vi som driver Jobbmatchen er opptatt av å være en rekrutteringskanal som er så brukervennlig og enkel som mulig.

 

Enkel i bruk men solid på resultater

Selv om du som arbeidsgiver skal bruke minst mulig tid og krefter på Jobbmatchen, så går våre arbeids- og inkluderingsbedrifter grundig til verks. De bruker godt dokumenterte metoder som Ringer i Vannet og Inkluderende Jobbdesign.

Bransjeforeningen Arbeid & Inkludering i NHO drifter Jobbmatchen. De har selv utviklet Ringer i Vannet-metoden sammen med resten av Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Ringer i Vannet er den mest effektive metoden som våre bedrifter jobber etter.

Et av grunnprinnsippene i metoden er at arbeidsgiver alltid skal ha én fast kontaktperson. Denne personen følger deg gjennom hele prosessen, og kommer med kandidater som er vurdert til å passe inn med dine behov. 

Kontaktpersonen følger opp deg og jobbkandidaten helt til alle er sikre på at det er en god match. 

Og når du allerede har fått en rekrutteringsspesialist som kjenner deg og bedriften din – så er det selvsagt bare å gi en lyd til kontaktpersonen din neste gang du har et behov for å rekruttere. Ganske genialt med andre ord. 

Vi håper vi får muligheten til å hjelpe deg å sikre god jobbmatch, igjen og igjen!