Adisa holder butikken strøken

Motiverte ansatte gjør ofte en god jobb. Adisa Brigić fikk hjelpe faren med bil da hun var liten, siden har hun drømt om å jobbe med bil. Nå er både hun og sjefen veldig fornøyde med at hun lever drømmen på Bilia.

– Nå er det Adisa som sørger for at alt er på stell her på avdelingen, sier hennes leder Geir Tore Nilsen.

Han er klargjøringsansvarlig ved Bilia på Fornebu. Adisa jobber på avdelingen hvor de vasker og klargjør nye biler som skal hentes av kundene. 

– Etter at Adisa begynte hos oss, så bruker leverandørene vår klargjøringshall som mal for hvordan en slik hall skal se ut. Det er ett hundre prosent strøkent! sier Geir Tore.

 

Se video lenger ned i saken.

 

Adisa ser det som en viktig oppgave å legge siste hånd på verket før bilen triller ut av butikken. Det er hun som sørger for at plast og annen beskyttelse tas av, og ikke minst at bilen er skinnennde ren. 

– Det var sånn alt startet, sier hun mens hun manøvrerer poleringsmaskinen over den skinnende, svarte lakken.

Hun forteller at hun fikk være med faren og vaske og mekke bil som liten jente.

– Jeg har drømt om å jobbe med bil siden da.

 

Motiverte medarbeidere er gode medarbeidere

Oppgavene gir mening, og da blir de også godt og nøye utført. Men det er ikke bare fine biler som gjør livet bra for Adisa i jobben. 

– Dette er første gang jeg virkelig har trivdes i en jobb, sier hun og forteller om et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger. 

Og gleden er gjensidig. Når man trives, så smitter ofte både humør og arbeidslyst over på menneskene rundt.

– Adisa er et veldig positivt menneske som sprer glede og har masse energi, sier Geir Tore.

Vil du rekruttere gjennom inkludering? Ta kontakt for en uforpliktende samtale med en arbeids- og inkluderingsbedrift her.