Arbeid & Inkludering

Innhold

Overnatting i forbindelse med seminar for faglige ledere 2018

Vi har holdt av rom på fire ulike hoteller. Hotellene er av litt ulik standard, men er alle i gangavstand fra Statos der seminaret finner sted.

Comfort Xpress Youngstorget. Ca. 2 minutters gangavstand fra Stratos

Pris pr. natt. Enkeltrom: kr. 1.200, dobbeltrom (samme type rom som enkeltrommet): kr. 1.250 

Et moderne og prisgunstig hotell rett ved Oslos hjerte, Youngstorget. Hos Xpress har de valgt bort frokostbuffeten. De har heller et utvalg av baguetter, yoghurt, smoothies, juice, kaffe og annet godt som passer perfekt til frokosten i deres Barception. Frokostpose koster kr. 70.

 

Thon Hotel Astoria. Ca. 6 minutters gangavstand fra Stratos

Pris pr. natt. Enkeltrom kr. 1.195 inkl. frokost

Thon Hotel Astoria er et enkelt, men prisgunstig hotell, rett ved hovedgaten Karl Johan og Oslo Sentralstasjon. Hvert rom har gratis trådløst internett og frokostbuffet er inkludert. 

 

Scandic Grensen. Ca. 8 minutters gangavstand fra Stratos

Pris pr. natt i enkeltrom inkl. frokost: kr. 1.900 inkl. frokost

Et sjarmerende boutique-hotell midt i sentrum av Oslo. Rommene er fylt med effektive og smarte løsninger og strippet for meningsløse gimmicks. Her kan du lade mobil og pc med både USB og plug som følger med på alle rom. Frokostbuffet får du hver morgen i loungeområdet, det finnes også en SHOP hvor du finner det du skulle trenge om du for eksempel har lyst på noe godt til kvelds eller har glemt tannbørsten.