Kurs- og konferansekalender

15 resultater

Type arrangement
Velg område
15 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. ASVLs Lederprogram Ordtilhandling 2024

  ASVL har sammen med Ordtilhandling utviklet et lederprogram for våre daglige ledere og øvrig ledergruppe med utgangspunkt i Ordtilhandlings ledelsesfilosofi. Lederprogrammet fra Ordtilhandling er praktisk orientert og går rett inn i hverdagen din som leder. Programmet vil også gi deg som leder et verdifullt nettverk i bransjen. Programmet er samlingsbasert og består av seks moduler av to dager i løpet av ti måneder.

 2. VTA

  Struktur i arbeidsevnekartlegging (SIA)

  Dette fysiske kurset er eksklusivt for medlemmer av ASVL og Arbeid & Inkludering. Det er spesielt godt egnet for faglige ledere og veiledere i AFT og tiltaket Avklaring, men også arbeidsveiledere som jobber med kartlegging og oppfølging av utviklingsprosesser i VTA vil ha svært god nytte av kurset.

 3. Digitalt kurs om realkompetansevurdering

  Digitalt kurs med universitetslektor Anette Lund Follestad. Kurset går over to dager, hvor hver dag har en økt på 2,5 timer (kl. 09.00-11.30). Det blir veksling mellom dialog i grupper og i plenum med rom for spørsmål underveis.

 4. Hvordan fremme medbestemmelse gjennom individuelt tilpasset støtte, tilrettelegging og tilpasning i arbeid?

  I arbeidslivet blir alle utsatt for endringer som påvirker rutiner, prosedyrer og samhandling med andre. Når vi veileder arbeidssøkere og -takere som utfordres på stabilitet og trygghet gjennom endringer på arbeidsplassen har vi behov for å adressere holdninger og verdier, og jobbe med flere faktorer enn i den hverdagslige oppfølgingen på arbeidsplassen.