Arbeid & Inkludering

Innhold

Workshop om digital jobbklubb

  • 25. aug 2020Kl. 09:00–11:00
  • Digitalt på Zoom
  • Kr. 750
  • Påmeldingsfrist 11. august
Furene

Frå venstre Kirsti Gaudestad, Åse Sundal Bowcott og Marianne Haugen Myklebust i Furene

I dagens situasjon på arbeidsmarkedet, med historiske høye ledighetstall, er det store muligheter for at Nav vil sette fokus på innkjøp av jobbklubbrelaterte kurs. Arbeid & Inkludering har derfor tatt kontakt med vår medlemsbedrift Furene i Volda, som har erfaring med å levere slike kurs til Nav, om å holde et erfaringskurs for våre medlemsbedrifter. Målet er å styrke vår bransjes muligheter til å vinne fram på anbudsmarkedet.

«I samband med koronasituasjonen spurte NAV om det var mogeleg å gjennomføre jobbklubb digitalt. Vi i Furene har over lengre tid nytta aiLæring som digital støtte i ordinær jobbklubb, men har no vidareutvikla dette til ei heildigital løysing. I dette webinaret vil vi dele korleis vi har bygd opp kurset, erfaringar og tips, samt referere jobbsøkerane sine opplevingar.»

Workshopen består av en ca. 60 minutters presentasjon etterfulgt av et kvarters pause og avsluttes med en inntil 30 minutters diskusjon.

Det vil være et begrenset antall deltakere på kurset slik at det blir mulig med dialog.

Klikk her for se evalueringen av forrige workshop

NB! Workshopen er forbeholdt medlemmer i Arbeid & Inkludering. 

Bindende påmelding. Ved avbestilling før 5. juni gis full refusjon. Ved avbestilling inntil 2 dager før kursets begynnelse refunderes 50%. Ved mindre enn 2 arbeidsdager før arrangementets start gis ingen refusjon. 

En forutsetning for gjennomføring er et minimum antall deltakere.