Arbeid & Inkludering

Innhold

Jobbmestring - Kartlegging og utvikling av Karrierekompetanse

  • 11. nov 2019til 12. nov 2019
  • Næringslivets Hus Middelthunsgate 27
  • Medlemmer: kr. 4.200 Andre: kr. 5.250
  • Påmeldingsfrist 25. oktober

På kurset lærer du deg grundig metodikk for oppfølging av personer som har begynt i jobb for å sikre at jobben mestres. Kurset er utviklet for deg som jobber med SE/IPS i Arbeidsinkluderingsbedrifter, NAV, men også andre som Flyktningtjenesten, sykefraværsoppfølging, osv.

#205
Målgruppe:

Dette kurset passer for alle som jobber med oppfølging av mennesker med mål om best mulig fungering og mestring av en jobb. Enten du jobber i Arbeidsinkluderingsbedrifter eller NAV med SE/IPS, flyktningetjenester, sykefraværsoppfølging, i HR osv. 

Hensikt:

Du lærer deg å bruke Karriereverktøy - Norske Karriereferdigheter for å kartlegge kritisk karrierekompetanse - det den enkelte trenger å utvikle mestringsstrategier på for å fungere godt i en jobb. Og du lærer deg de mest effektive metodene du kan bruke i en jobboppfølging for å utvikle denne mestringen. Metodene har særlig fokus på å utvikle mestringsstrategier og endring av holdninger, og er blant annet hentet fra det kognitive veiledningsfeltet.

Kurset er PC-basert og du arbeider i Karriereverktøy på kursdagen.  Om du ikke bruker Karriereverktøy i ditt daglige arbeid vil du få med deg en forenklet papirversjon hjem etter kurset.

Klikk her for å lese mer om innhold i kurset

 

Dette sier kursdeltakere om kurset:
  • Veldig nyttig kurs, og veldig flink kursholder som snakker tydelig, er engasjert og gir gode eksempler! Ble inspirert. 
  • Veldig bra kurs! Veldig nyttig for mitt vedkommende med gjennomgangen av alle områdene innen karriereferdigheter, samt opplæring og tips ift konkrete verktøy som jeg kommer til å ta i bruk i mitt daglige arbeid.
  • Godt verktøy og gode tips til gjennomføring. Bra med god mulighet til drøfting og refleksjon med sidemann.
  • Bra kurs. Faglig dyktig foredragsholder som er genuint opptatt av det kan forteller om.
  • Meget relevant, inspirerende, godt utbytte, morsomt, gjør meg tryggere i rollen min, vil gi et bedre utbytte for veisøkerne.
 
Kursleder

Kursholder er Arne Svendsrud, psykolog. Han har utviklet dette verktøyet og de fleste andre karriereveiledningsverktøyenesom benyttes i profesjonell karriereveiledning i Norge. Han har også skrevet en bok: Karriereveiledning i et Karrierelæringsperspektiv.

Pris: 

Medlemspris: kr 4.200,- per deltaker (inkl. lunsj)

Kursprisen gjelder for medlemmer i bransjeforeningen Arbeid & Inkludering eller ASVL. For andre er prisen 25% høyere.

NB! Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakere på kurset. Eventuell avlysning vil skje før påmeldingsfristen. Vi tar ikke ansvar for allerede innkjøpte flybilletter og annet.