Arbeid & Inkludering

Innhold

Kurs i Karriereveiledning med sertifisering i Structured Career Interview (SCI)

  • 23. mai 2018til 24. mai 2018
  • Næringslivets Hus Middelthuns gate 27, Oslo
  • Medlemmer: kr. 4.300 Andre: kr. 5.375
  • Påmeldingsfrist Snarest

Et kurs med sterkt fokus på praktisk veiledning.

#205

På dette kurset lærer du å arbeide i dybden på en systematisk måte med sentrale temaer som personlige egenskaper, mestringserfaringer og verdier. En god egenoppfattelse av Jobbselvet er avgjørende for å gjøre karrierevalg som er gode og realistiske. På kurset får du grundig opplæring i moderne teoretisk grunnlagsforståelse innenfor karriereveiledning som er gull verdt når mennesker med karriereproblemer trenger å se egne ressurser for å se seg selv inn i en jobbrolle igjen.

Vi går helt i dybden på konstruktivistiske veiledningsteknikker for å utforske og sette språk på egne mestringserfaringer, personlige egenskaper og verdier.  Det sterke fokuset på praktisk veiledning gir også et flott grunnlag for å kunne optimalisere veiledningspotensialet i de andre verktøyene vi holder kurs i.

Les mer om kursinnhold

 

Medlemspris: kr 4.300,- per deltaker (inkl. lunsj)

NB! Kursprisen gjelder for medlemmer i bransjeforeningen Arbeid & Inkludering eller ASVL. For andre er prisen 25% høyere.

 

Bindende påmelding.  Ved avbud mindre enn to døgn i forveien, betales full deltakeravgift. Ved avbud 1 uke før arrangementet, kan deler av deltakeravgiften bli belastet.

Det tas forbehold om endringer. En forutsetning for gjennomføring er et minimum antall deltakere.