Arbeid & Inkludering

Innhold

Artikler

Vis filtrering

77 resultater

Type artikkel
Velg område
77 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  #Sprengboksen

  Yrker forsvinner, jobber endres og kompetansekrav øker. Har arbeidslivet blitt en stadig mindre boks hvor noen er innenfor og andre utenfor? Da er det på tide å sprenge boksen, skriver tiltaksbedrifter i Aust-Agder i et felles innlegg i Fedrelandsvennen.

 2. Aktuelt, VTA

  Haster å få på plass mulighet til fagbrev

  – NAVs arbeidsmarkedstiltak gir ikke lenger mulighet til å fullføre et fagbrev. Det er uheldig, fordi fagbrev i stor grad gir mulighet til jobb. Stortinget har bedt regjeringen komme med løsning på dette, og det haster, sier kommunikasjonssjef Per Christian Langset til VG.

 3. Aktuelt, Seminar

  Samling for faglige ledere og mellomledere

  Svært aktuelle tema på vårt seminar for fagledere i bransjen. To x Torgeir er headlinerne. Choice-direktør Torgeir Silseth snakker om hotellkjedens investering i ansatte og Torgeir Waterhouse fra IKT Norge leder en større økt om digitalisering

 4. Aktuelt

  Ny bransjenorm GDPR

  Det har blitt utarbeidet et utkast til bransjenorm for GDPR. Hovedformålet med bransjenormen er å bidra til at bransjen ivaretar tiltaksdeltakernes personvern.

 5. Landsmøte 2018

  Landsmøtet 2018 i Kristiansand starter torsdag 30. august kl. 10.00 og avsluttes med lunsj fredag 31. august kl. 13.00. Velkommen!

 6. Aktuelt

  Hvor stort skal Nav få vokse?

  Vekstambisjoner er ikke kun forbeholdt det private næringsliv. I møte med nye utfordringer på inkluderingsområdet, ønsker Nav-ledelsen at etaten skal gjøre stadig mer selv. Er virkelig kontinuerlig Nav-vekst løsningen, spør direktør Kenneth Stien i et innlegg i Klassekampen.

 7. Aktuelt

  2018 ligger an til å bli tidenes beste år for å få folk utenfor arbeidslivet tilbake i jobb.

  I fjor klarte arbeids- og inkluderingsbedriftene å få 9.000 med hull i CV-en og nedsatt arbeidsevne inn i arbeidslivet. Så langt i år er tilsvarende tall 5.000. Det betyr at bransjen ligger ajour til målsettingen om 10.000 inn i jobb.

 8. Fra medlemsbedrifter

  Han var langt nede etter to misslukka fagprøver - no har han fått fast jobb

  No har Jostein Haukås-Eide frå Slinde i Sogndal fått fast jobb som elektrikar hos Bilfinger i Årdal. For den unge elektrikaren vart attføringsbedrifta Sogneprodukt løysinga då han trengde å få tilbake trua på seg sjølv.

 9. Aktuelt, Fra medlemsbedrifter

  Lykken er en jobb

  – At jeg som har slitt med sosial angst i over 20 år, jobber i en resepsjon og er hotellets ansikt utad, er bare fantastisk. Det sier Elisabeth Randsby Henriksen (41), én av drøyt 1400 arbeidssøkere som i 2017 kom seg i jobb via Fønix.

 10. Aktuelt, Ringer i Vannet Ringer i vannet

  -Ringer i vannet forandret livet mitt

  - Ringer i vannet forandret livet mitt. Jeg har gått fra å føle meg helt ubrukelig til å føle meg nyttig.