Vi rigger oss til høyaktuell digital fagkonferanse

VTA-uka 2020 studio

VTA-uka 2020 studio.

VTA-uka ble bransjeforeningens første heldigitale konferanse. Evalueringene viser at formatet fungerer svært godt i den tiden vi nå lever i. 17 – 19. november er vi i gang igjen med Fagkonferansen fra studio på Grønland i Oslo, og på en skjerm nær deg.

  • Er pandemien en "gamechanger" på arbeidsinkluderingsområdet?
  • Har vi de rette verktøyene? 
  • Møter vi mennesker på riktig måte? 
  • Er politikken for puslete?

Dette er spørsmålene vi stiller på Fagkonferansen 2020. Til å belyse det kommer forsker Simen Markussen, forfatter og politiker Mímir Kristjánsson, NHO-direktør Nina Melsom, seksjonssjef Jan Erik Grundtjernlien i Arbeids- og velferdsdirektoratet, forfatter Maja Lunde m.fl. I tillegg til flere faglig relevante foredrag.

Fagkonferansen ønsker å utfordre om vi som samfunn og støtteapparat gjør nok for at flere kan komme i jobb. Hvordan kan arbeid- og inkluderingsbedriftene og andre aktører på inkluderingsområdet være en del av løsningen.

 

Heldigital konferanse

Fra et studio på Grønland i Oslo streames konferansen live som en profesjonell TV-produksjon. Som konferansedeltaker kan du delta interaktivt gjennom spørsmål til foredragsholdere og chat med andre konferansedeltakere.

Klikk her for program og påmelding