Arbeid & Inkludering

Innhold

aiLæring runder 10.000 brukere

Solveig Jenssveen

Administrasjonssjef Solveig Jenssveen er glad for at aiLæring nå har passert 10.000 brukere.

Bransjens digitale læringsplattform benyttes mye i disse dager. – I løpet av de siste tre ukene har vi registrert en firedobling i antall brukere av plattformen, forteller administrasjonssjef Solveig Jenssveen i Arbeid & Inkludering.

Bransjeforeningen og medlemsbedrifter har hatt stort fokus på å utvikle denne digitale læringsplattformen de siste årene. Plattformen inneholder en rekke digitale kurs innenfor rekke ulike temaer som jobbsøkerprosessen, grunnleggende ferdigheter, fagkompetanse, opplæring og mye mer. Mye er utviklet av medlemsbedrifter, men plattformen inneholder også matnyttige kurs fra andre tilbydere. Denne uken passerte plattformen over 10.000 registrerte brukere.

- All veiledning i arbeidsmarkedstiltakene skal i disse dager foregå digitalt og aiLæring er for mange av bedriftene grunnmuren i dette tilbudet. Vi ser at delingskulturen lever til de grader, og det er stor aktivitet i superbrukerforumet hvor nyttige tips deles hyppig, forteller hun.

Halden Arbeid og Vekst er blant bedriftene som i disse dager ser en særlig nytte av aiLæring. På sin Facebookside skriver bedriften:

"Denne plattformen har om lag 350 online-kurs, og innholdet er laget av medlemsbedriftene og andre bedrifter som jobber innenfor beslektede fagområder. I dagens situasjon ville det vært nesten umulig å kunne tilby fornuftige aktiviteter til veisøkerne hvis vi ikke hadde hatt tilgang til aiLæring."