Kronprinsparet besøkte OrbitArena

Kronprinsparet på besøk

Kronprinsparet var invitert til avdeling Anker som gir tilbud om arbeid til mange som ellers ville stått utenfor arbeidslivet.

Et opplagt Kronprinspar tok seg god tid og hilste på alle ansatt på OrbitArena Anker da de besøkte arbeidsinkluderingsbedriften onsdag. Gjestene var svært imponert over arbeidet de ansatte utfører og over miljøet de fikk være en del av ved å delta i produksjonen.

Kronprinsparet på OrbitArena

Direktør Hanne Ulsletten fortalte om bedriftens mangfoldige tilbud for å hjelpe flere i jobb.

 
Adm. dir. Hanne Ulsletten er svært glad for at Kronprinsparet valgte å besøke OrbitArena i anledning 50-årsjubileet.  Gjestene var invitert til avdeling Anker som gir tilbud om arbeid til mange som ellers ville stått utenfor arbeidslivet.  Ulsletten vektla i sin velkomst at virksomheten har flere avdelinger med formålet om å drive yrkesmessig attføring. Gjennom årenes løp har OrbitArena bidratt til at flere tusen mennesker har kommet tilbake i arbeid, og vi kan smykke oss med resultater ligger på toppen i bransjen.- Jobb bidrar til et meningsfylt liv, skaper identitet, sosial tilhørighet, faglig og personlig utvikling - kort sagt økt livskvalitet, mener Ulsletten og fikk uten tvil medhold av et engasjert Kronprinspar som nettopp vektla miljø og trivsel i sine samtaler med de ansatte.

- Vi har et felles samfunnsengasjement, og vi erfarer at Kronprinsparet også er opptatt av livskvalitet gjennom jobb og arbeidsinkludering.  De var oppriktig interessert i arbeidet som ble utført og var opptatt av å se og hilse på hver enkelt, noe som imponerte oss veldig, avslutter Ulsletten.
 

 

Besøk hos OrbitArena